top of page
pöllö_copy.png

Tietoa meistä

Olemme molemmat toimineet työssämme varhaiskasvatuksessa jo lähes 15 vuoden ajan. Olemme tekemisissä tunnetaitojen kanssa päivittäin sekä työssämme että kotona, sillä myös vanhempina haastamme itseämme tunneasioiden äärellä. Olemme kehittämismyönteisiä ja elinikäisiä oppijoita, ja heränneet pohtimaan kuinka voisimme paremmin tukea lapsia tässä elämän perustaidossa ja sen tuomissa haasteissa.

 

Meidän kaikkien on tehtävä töitä sen eteen, että hyväksyisimme kaikki tunteet ja antaisimme niiden näkyä ja kuulua. Miten voisimme olla turvallisia aikuisia silloinkin, kun lapsi haastaa tunteillaan meidän omat tunnetaitomme.

Näkemällä ja ymmärtämällä lapsen tai nuoren tunteen takana olevan tarpeen voimme parhaiten olla läsnä juuri siinä hetkessä ja auttaa lasta sietämään ja säätelemään tunnettaan.

 

Tunnetaidot opitaan vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Mikä onkaan antoisampaa kuin syvällinen keskustelu ja oivaltava oppiminen!

Tavoitteenamme on luoda yhteisiä toimintatapoja perheille sekä ammattikasvattajille ennaltaehkäisten ongelmia jo ennen niiden syntyä.

Haluamme tukea teitä vuorovaikutteisesti ja YHDESSÄ!

 

Valmennuksissa niin lasten kuin aikuistenkin kanssa haluamme luoda niin luottamuksellisen ja rennon ilmapiirin, että jokainen voi olla aito oma itsensä! Näissä ryhmissä kaikki tunteet ovat sallittuja! 

Iloa_Annireeta_2.jpg

Annireeta Laitinen

Annireeta Laitinen on iisalmelainen kolmen lapsen äiti. Hän on töissä varhaiskasvatuksen opettajana Iisalmen kaupungilla, ja toimii myös lastentanssin ja voimistelun ohjaana. 

 

Jokaisen lapsen oikeus on leikkiä ja unelmoida! Tätä lapsen yleismaailmallista oikeutta Annireeta on ollut tukemassa mm. Nepalissa yhdessä ArtsKidCanDo Ry:n kanssa. Järjestön kautta hän on ollut järjestämässä taideleirejä Kathmandun katu-ja orpolapsille tuoden heille hetkellisen irtioton arjesta tanssin, musiikin, liikunnan ja taiteen avulla. Luovuus ja sen avulla oman äänensä löytäminen on Annireetalle sydämen asia –  tämä näkyy ja kuuluu myös Oi'iloa Oy:n kaikessa toiminnassa. 

Annireeta on intoa puhkuva ja elämäniloa täynnä oleva ilopilleri! Annireetan hymy ja nauru tarttuvat kanssaihmisiin. Lapsia kohdatessaan Annireeta on läsnäoleva, kuunteleva ja myötätuntoinen. Siinäpä syy, miksi lapset hakeutuvatkin juuri hänen luokseen. Hänen seurassaan luovuus puhkeaa kukkaan, jokainen aikuinen ja lapsi saa olla täysin oma itsensä. 

Iloa_Päivi_2.jpg

Päivi Hiltunen

Päivi Hiltunen on iisalmelainen kolmen lapsen äiti ja töissä varhaiskasvatuksen erityisopettajana Iisalmen kaupungilla. 

Päivi on Ihmeelliset vuodet (TCM) ryhmänhallintamenetelmän ryhmänohjaaja ja toiminut myös erityislasten liikuntaryhmän ohjaajana. 

Erityispedagogian lopputyössä Päivi on tutkinut leikki-ikäisten lasten masennusta.
 

Päivin intohimona on luonnossa liikkuminen. Hän korostaa kuinka meidän kaikkien oppiminen tapahtuu ilon kautta toimien! Luonto antaa mitä parhaimman oppimisympäristön. Luonnon tutkiminen ja siellä oppiminen ja oivaltaminen on myös Oi'iloa Oy:n yksi toiminnan periaatteista. 

Päivi on on luotettava ja rautainen ammattilainen, jonka seurassa saa ihmeitä aikaan! Päivin taitona on huomata hyvä kaikissa, kohdata kaikki yksilöinä ja siksi niin erityisinä. 
Hänen kannustavassa ja kauniissa tavassa toimia lasten kanssa on jotakin ainutlaatuista. 

Päivin seurassa ei tarvitse jännittää, eikä pidätellä nauruaan, vaan hänen kanssaan saa tuntea olevansa täysin oma itsensä. 

bottom of page